Aktiviteter på Sjælland

Ledreborg Klatrebane er beliggende centralt på Sjælland er der basis for en god oplevelsesdag med sjove aktiviteter for alle aldre, uanset hvor på Sjælland du bor. Og vi tør godt love at vores klatrebaner er en køretur eller togtur til Roskilde værd. Vi har både oplevelser til børn og voksne, og tilbyder klatrebaner i forskellige højder. Det er ikke altid at det er børnene der er de mindst modige, måske er det mere nærliggende for dem at klatre i træer, end det er for voksne.

Naturoplevelser i københavn, ledreborg klatrebane
naturoplevelser på sjælland, ledreborg klatrebane

Leg der giver sved på panden

Fornem suset når du glider over svævebanen Fly-High Til-Tops som er en 400 meter lang svævebane i naturskønne omgivelser og med kig til Ledreborg slot. Prøv en sjov forhindringsbane med forhindringer i op til 11 meters højde, eller leg på vores mindre bane i en højde, hvor alle kan være med.
Svævebanen varer et par minutter, mens klatreturene kan gennemføres på henholdsvis 20-30 minutter (Tuff Tom – Lysegrøn bane) og 30-50 minutter (Blå bane/Mama Mia). Kort sagt, så er der mange timers uforglemmeligt sjov i vente.

Vi glæder os til at byde dig og dine varmt velkommen i trætoppenes højder på Ledreborg Klatrebane.

Styr på sikkerheden

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at man er sikret og derfor ikke kan ikke gøre noget galt. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

naturoplevelser og sikkerhed, ledreborg klatrebane
priser og bestilling af naturoplevelser, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her