Sjove børneaktiviteter

Vi tilbyder masser af sjove aktiviteter til børn, når I møder op på Ledreborg klatrebane i Lejre. Børneaktiviteterne finder sted på blandt andet jorden, men også oppe i luften under trækronerne, på de mange forskellige klatrebaner, som Fly-High til tops tilbyder.

Hvis du synes at klatring i høje højder og børn lyder som en dårlig kombi, så er der ikke nogen grund til bekymring. Hver bane på Ledreborg klatrebane har en gennemgående sikkerhedswire, som børnene hægter sig på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det betyder, at børnene er fuldstændig sikret imod at falde ned.

børneaktiviteter ledreborg klatrebane
Aktiviteter til børnefødselsdag, ledreborg klartebane

Aktiviteter til børnefødselsdag

Vil I gerne slippe for at skulle holde den store børnefødselsdagsfest derhjemme, så er det muligt at tage børnefødselsdagen med ud i skoven til os, hvor vi vil sørge for, at børnene får en dag, de sent vil glemme. Som voksen kan du trygt slappe af og overlade børnene til os. Der skal blot være nogle voksne, der kan sørge for god ro og orden, men man behøver ikke at klatre selv.

Der er forskellige sværhedsgrader at vælge mellem på vores klatrebane, og uanset om dit barn er en vovehals eller har benene lidt mere plantet på jorden, så kan den helt rigtige klatrebane findes hos os i Lejre.

Vi har styr på sikkerheden

Hver bane har en gennemgående sikkerhedswire, som børnene er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Børnene er derfor sikrede og kan ikke gøre noget galt, da systemet sikrer, at de ikke falder ned. Du kan læse mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal  være voksne med til at sørge for ro og orden, men de behøver ikke selv at klatre.

De voksne skal underskrive vores sikkerhedsregler på børnenes vegne, og dermed tager de ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt af børnene. 

Styr på sikkerheden, ledreborg klatrebane
priser & bestilling, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her