• klatring i ledreborg klatrepark

Familietræf i klatrepark

Uforglemmelige familieoplevelser på Sjælland

Et familietræf hos Ledreborg klatrebane skaber de perfekte rammer for en sjov og aktiv dag for både børn og voksne. Det er en alletiders måde at samle hele familien på, og I kan føle jer helt trygge grundet vores sikkerhedssystem. 

Hvis I er til uforglemmelige familieoplevelser med masser af aktiviteter på land og i luften, hvor børn (fra 10 år og op) og voksne kan hjælpe hinanden, er Ledreborg Klatrepark nær København lige noget for jer. 

Kontakt os endelig for at høre om mulighederne for et familiearrangement, der passer jer. Send os en mail til: ledreborg@til-tops.dk eller benyt kontakt formularen nederst på siden.

klatring ledreborg
klatring i ledreborg

Familiearrangement i naturen

Til-Tops parkerne er et godt valg til et familiearrangement i naturen. Det kræver ikke højt fitnessniveau eller klatreerfaring. Det kræver blot, at I har lyst til at udfordre jer selv og flytte grænser.

Den smukke klatrepark nær Roskilde danner også de perfekte rammer for gode familiebilleder og afslapning i den skønne natur, så hold jer endelig ikke tilbage. Når I får brug for en pause, er der også mulighed for at købe varme og kolde drikke i den lille hytte nær banerne.

Sikkerhed

For hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som børn og voksne bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Børn og voksne er derfor sikrede, så man ikke kan gøre noget galt. Systemet sikrer at man ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Børn skal følges med en voksen. Den voksne skal også underskrive vores sikkerhedsregler på vegne af børnene, og derved tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver overholdt. 

sikring af klatreudstyr i ledreborg
klatring i ledreborg

Priser

Pris for børn, 10-15 år: DKK 199,- når du booker via hjemmesiden
Pris for voksne, 16 år+: DKK 275,- når du booker via hjemmesiden.

Betaler du først når du kommer (eller skal du faktureres):

Børn 10-15 år, DKK 225,-

Voksne 16 år+: DKK 290,-


Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her