Ofte stillede spørgsmål & svar

Her på siden finder du de oftest stillede spørgsmål og svar til Til-Tops Ledreborg. Kan du ikke finde svar på det du søger her på siden, så kontakt os i dag på telefon  2117 3743 eller send os en mail til ledreborg@til-tops.dk. Så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hvem kan deltage?

Alle i nogenlunde god fysisk form, fra 10 år og opefter. uden ryg-, lunge og hjerteproblemer kan deltage. Min. højde 135 cm, maximum vægt 110 kg.

Tjek de forskellige banebeskrivelser for øvrige restriktioner.

Hvor lang tid tager det?
Det er meget indviduelt - tjek under beskrivelserne af banerne for retningslinjer.
Hvad skal jeg have på af tøj og sko?
Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko med god sål (ikke ballerinaer o.lign.). Folk med langt hår skal huske at sætte det op i en flegning/hestehale, så det ikke kommer ind i rullen.
Er der gratis parkering?

Ja, der er gratis parkering. Lige inden du kommer til den flotte Amalienborg port hvor Ledreborg Alle slår et 90 graders sving til højre, ligger vores p-plads.

Gå op til porten - indgang lige til højre for den. Umiddelbart derefter til venstre ned ad stien indtil du ser vores tjek-ind vogn - ca 300 meter nede.

Hvad hvis det regner?
Så tager du regntøj på. Man er godt dækket af bladene når først man er oppe på banerne. Kun tordenbyger og lyn lukker banerne – sker det, skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.
Kan jeg købe mad og drikke på stedet?
Du kan købe lidt at drikke samt energibarer på stedet.
Hvor lang tid har jeg på banerne?

Du har 3,5 timer ialt fra dit starttidspunkt– rigeligt til at nå alle banerne – også mere end én gang

Hvad er inkluderet i prisen?

Klatresele, hjelm og instruktion samt adgang til alle banerne – husk diverse restriktioner.

Kontakt os her