Firmaarrangement nær København

Trænger medarbejderne i din virksomhed til en ordentlig ryste-sammen-tur? Så er en dag med et firmaarrangement på Ledreborg klatrebane i Lejre et rigtig godt valg. Vores firma ’Til-Tops’, er et lille familieejet firma, som specialiserer sig i firmaarangementer og udendørsaktiviteter i Nordeuropa. Vi går rigtig meget op i at give vores gæster en helt speciel og anderledes oplevelse, når de besøger vores klatrepark.

Vores klatrebane, der ligger i 14 meters højde, samt den næsten 400 meter lange svævebane kan udfordre og underholde enhver, der prøver kræfter med vores aktiviteter. Klatreparken er tilmed beliggende tæt på København, så mange firmaer hurtigt kan komme frem og tilbage.

Firmaarrangement nær københavn, ledreborg klatrebane
sjove firma aktiviteter til firma event

Sjove firma aktiviteter til firma event

Sjove firma aktiviteter venter oppe i trætoppene, når jeres næste firmaarangement skal finde sted. Med tre forskellige baner i forskellige sværhedsgrader, er der noget for enhver smag, når chefen og medarbejderen klatrer sammen.

Hos os er der konstant fokus på sikkerheden, og der er derfor ikke nogen grund til bekymring om, hvor sikkert det er at holde et firmaevent hos os. Alle gæsterne er konstant sikret med en karabin, der er hægtet på en sikkerhedswire, så det er umuligt at falde ned. Desuden modtager alle gæsterne 20 minutters instruktion på en prøvebane, inden de bliver sluppet fri oppe i træerne.

Sikkerhed i top

På hver bane finder du en gennemgående sikkerhedswire, som alle, der klatre, er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Dette system sikrer dermed, at man ikke kan falde ned. Du kan læse mere om vores sikkerhedssystem her

sikkerhed under firma arrangement
firmaarrangement priser og bestilling

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her