Skolearrangement

Et skolebesøg på Til Tops Ledreborg er en udfordrende og udbytterig læringsoplevelse ud over det sædvanlige. Kravene til at samarbejde og udfordringerne på vores klatrebaner vil skubbe elevernes motoriske og mentale grænser.

Med naturen som klasseværelse og trætoppene som møblement får de en unik oplevelse af dem selv og samarbejdet med deres klassekammerater.

Skolebesøget kan også tænkes ind i forskellige faglige og tværfaglige sammenhænge.Et tværfagligt forløb med udgangspunkt i klatreoplevelsen kan fx bestå af et dokumentarfilmsprojekt eller en markedsførings opgave.

skolearrangement ledreborg klatrebane
skoleudflugt ledreborg klatrebane
Sæt individuelle og fælles mål for eleverne med en skoleudflugt nær København

Som lærer kan du præge projektet ved at sætte individuelle og fælles mål. Én elev skal måske udfordres motorisk mens en anden elev skal lære at indgå i tillidsfulde gruppesammenhænge.

Klassen skal vise, at de kan arbejde selvstændigt og hjælpe hinanden i pressede situationer. Undervejs bliver de måske overraskede af praktiske problemstillingerne der nødvendiggør en omdefinering af deres projekt. Den endelige produkt fremviser de på skolen med efterfølgende udgivelse på YouTube.

Målsætningerne kan afspejles i filmproduktion som f.eks. ”Vi følger Mia og hendes kamp for at overvinde sig selv …eller ”Markedsføring overfor unge på 13-18år på Facebook eller "udarbejdelse af pressemeddelelser".

Sikkerheden er i top

Børnene er sikrede og kan ikke gøre noget galt. For hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som man er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Man kan altså ikke komme til at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert, og systemet sikrer at man ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være lærere med til at sørge for ro og orden. Lærene behøver ikke at klatre.

De voksne der er ude i parken med børnene, skal underskrive vores sikkerhedsregler på børnenes vegne. Dermed tager lærerne ansvar for, at sikkerhedsreglerne følges mens børnene er i vores park

skolearrangement sikkerhed ledreborg klatrebane
Priser for skoler

Skoler op til og med 9. klasse får tilbudt en specialpris i hverdage mellem kl 10 og 16 udenfor skolernes ferier/fridage, DKK 185,-/person, og DKK 225,- for lærerne. Vi fakturerer på forhånd via EAN.

Bestilling
For bestilling bedes du kontakte os på følgende:
  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk
Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:
  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Klassetrin, evt. Specialklasse
  • Skole - Navn og EAN
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email
Måske skal besøget indgå som en del af et Adventure eller Outdoor forløb i skolen. Giv os et ring og find ud af om vi kan hjælpe dig til at gøre skoledagen endnu mere spændende for dine elever.