Klatre i træer på Sjælland

Ledreborg Klatrebane har taget den sjove leg ‘at klatre i træer’ til et helt uhørt niveau, der vil fryde både børn og voksne! At klatre i træer er bare universelt sjovt, og i Ledreborg har vi taget legen til klatrebaner i en højde fra 1 til 40 meters højde, så der er noget for de modige og for dem der virkelig er klar til at miste jordforbindelsen. Med det in mente at vi naturligvis har det nyeste sikkerhedsudstyr, så vores gæster altid kan føle sig trygge og være sikre, når de klatrer rundt i parken.

træklatring for alle, ledreborg klatrebane
trætop klatring i smuk natur, ledreborg klatrebane

Sikkerhed og trækroner i top

Ledreborg Klatrebane har det nyeste sikkerhedsudstyr. Det er altid helt sikkert at klatre på vores Klatrebane, da vi under aktiviteterne sikrer alle deltagerne ved at hægte dem på en sikkerhedswire med en karabin, der ikke kan åbnes. Det sikrer alle fra at falde ned.
Man kan derfor ikke gøre noget galt, da systemet sørger for, at man ikke falder ned. Børn skal følges med en voksen, som dog ikke selv behøver at klatre. En voksen skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og tage ansvar for, at børnene følger sikkerhedsreglerne. På Ledreborg Klatrebane kan du både være sikker på en klatreoplevelse for livet, og du kan stadig være sikker.

Sikkerheden

Da hver bane har en gennemgående sikkerhedswire, som man bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes, er alle sikrede. Man kan derfor ikke gøre noget galt, da systemet sørger for, at man ikke falder ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Børn skal følges med en voksen, som dog ikke selv behøver at klatre.

En voksen skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og tage ansvar for, at børnene følger sikkerhedsreglerne. 

træklatring sikkerhed, ledreborg klatrebane
træklatring priser og bestilling, ledreborg

Pris

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her