Klatring i København 

Ledreborg Klatrebane ligger i Lejre, ikke langt fra København, hvilket gør det hurtigt og nemt, hvis en fest eller et firma-arrangement skal videre ind til hovedstaden efter en mindeværdig aktivitet på Ledreborg Klatrebane. Du finder bl.a.
• Fly-High Til-Tops som er en 400 meter lang svævebane
• En forhindringsbane med forhindringer i 11 meters højde
• En mindre bane i en højde, hvor alle kan være med

Vi har baner i en højde fra 1 til 40 meters højde, og det nyeste sikkerhedsudstyr, så vores gæster altid kan være sikre, når de klatrer rundt i parken.

træklatring for alle, ledreborg klatrebane
trætop klatring i smuk natur, ledreborg klatrebane

Klatring i København for sjov eller alvor

Hvad enten du skal arrangere en polterabend eller står for teambuilding i din virksomhed, så er det let at komme fra København til Lejre, som ligger helt ude i skoven, tæt på Roskilde.

Med vores mange forskellige baner tilbyder vi flere forskellige kategorier af klatre-sjov, som for eksempel på vores blå bane som også kaldes Mama Mia!, hvor det handler om at skulle balancere på ”gynger” oppe i 6-10 meters højde. Det er både en god samarbejdsøvelse, eller tillidsøvelse, når kollegaerne eller vennegruppen skal nemmest og bedst over broerne, uden at ryste for meget eller ”falde ned”.

Sikkerheden

Da hver bane har en gennemgående sikkerhedswire, som man bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes, er alle sikrede. Man kan derfor ikke gøre noget galt, da systemet sørger for, at man ikke falder ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Børn skal følges med en voksen, som dog ikke selv behøver at klatre.

En voksen skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og tage ansvar for, at børnene følger sikkerhedsreglerne. 

træklatring sikkerhed, ledreborg klatrebane
træklatring priser og bestilling, ledreborg

Pris

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her