Naturoplevelser på Sjælland

Få første parket til de flotte naturoplevelser, som Sjælland har at byde på, med en tur på Ledreborg klatrebane i Lejre. Kravl og klatre i 40 meters højde, helt oppe imellem trækronerne, når du prøver en af de tre klatrebaner og svævebane, der tager dig med rundt i den sjællandske natur.

Vi, Fly-High, er et lille familieejet firma, der har base helt ude i skoven i Lejre, hvor vi elsker at byde vores gæster velkommen til mange timers sjov med klatring og forhindringer i vores store klatrepark. Vi er specialister i udendørs aktiviteter i Nordeuropa, hvor vi gør alt for at udfordre vores gæster, samtidig med at vi giver dem en oplevelse, de aldrig glemmer.

Naturoplevelser i københavn, ledreborg klatrebane
naturoplevelser på sjælland, ledreborg klatrebane

Nyd naturen fra trætoppene

Som en del af naturoplevelser på Sjælland er det værd at prøve vores svævebane, der byder på et 400 meter langt svæv med den flotteste udsigt til naturen og slottet. Du kan også vælge at kaste dig ud i ’Mama Mia’, der er en bane, hvor du bevæger dig i op til 10 meters højde, mens du balancerer på vandrette stolper, der fungerer som gynger, samtidig med at du skal undgå forhindringer.  

Styr på sikkerheden

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at man er sikret og derfor ikke kan ikke gøre noget galt. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

naturoplevelser og sikkerhed, ledreborg klatrebane
priser og bestilling af naturoplevelser, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her