Oplevelser i København for voksne

Skal du arrangere et event for en vennegruppe, kolleger, polterabend eller trænger I bare til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så vil vi byde jer varmt velkommen på Ledreborg Klatrebane. Det er let at komme fra København til Lejre, og pludselig er byens os og trafik erstattet af majestætiske trætoppe og formentlig en lykkelig hujen fra de klatrende! Det er nemlig en oplevelse ud over det sædvanlige at svæve i 40 meters højde og at klatre på vores baner der har forskellige højde og ‘sværhedsgrader’. Vi har både noget til de eventyrlystne der ikke kan få det vildt nok, og til dem, der måske lige skal overvinde sig selv, inden de giver den gas og ser tingene lidt fra oven.

Naturoplevelser i københavn, ledreborg klatrebane
naturoplevelser på sjælland, ledreborg klatrebane

Prøv noget nyt – Morskab i trætoppene

Har I allerede været i Tivoli og på Bakken? Har I brug for at opleve noget HELT nyt og anderledes, og vil I gerne have kroppen i sving også, så tag til Lejre og prøv Ledreborg Klatrebane, det vil I aldrig glemme igen. Vær tæt på naturen og se dine venner eller kolleger som bliver udfordret på en helt ny måde. Mærk suset, hvin af fryd som et barn, slå dig løs og leg.

Styr på sikkerheden

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at man er sikret og derfor ikke kan ikke gøre noget galt. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

naturoplevelser og sikkerhed, ledreborg klatrebane
priser og bestilling af naturoplevelser, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her