Oplevelser på Sjælland

Ledreborg Klatrebane er en udflugt værd. Med sin beliggenhed centralt på Sjælland er der basis for en god oplevelsesdag uanset hvor på Sjælland du bor. Og vi tør godt love at vores klatrebaner er turen værd. Vi har både oplevelser til børn og voksne, læs om sikkerheds-restriktioner ift. børn ved beskrivelsen af banerne.

Naturoplevelser i københavn, ledreborg klatrebane
naturoplevelser på sjælland, ledreborg klatrebane

Klatring i forskellige højder

Blandt andet kan du prøve:

  • Big B – et 400 meter langt svæv – og et par minutter du aldrig glemmer! Du starter i 15 meters højde og svæver ud gennem træerne, henover åbent land med blik op til det smukke Ledreborg Slot, mærk suset i maven
  • Tuff Tom (Lysegrøn bane) – 20 – 30 minutters sjov klatring til dig der ikke skal så højt til vejrs. Forhindringerne er ikke teknisk svære, men gynger lidt, kræver god balance og er super sjove. 2,5 meters højde hvor den er højest. En rigtig god begynderbane uden adgang for børn under 8 år.
  • Blå bane/Mamma Mia – 30 – 50 minutters klatring som bevæger sig i 6-10 meters højde, hvilket i sig selv er en udfordring for nogle. Du balancerer på “gynger”, uden om lodrette stolper og en enkelt wire.

Velkommen til Ledreborg Klatrebane.

Styr på sikkerheden

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at man er sikret og derfor ikke kan ikke gøre noget galt. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

naturoplevelser og sikkerhed, ledreborg klatrebane
priser og bestilling af naturoplevelser, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her