Aktiv og sjov polterabend

Hold en polterabend i flotte og fantastiske omgivelser på Ledreborg klatrebane. Her er der mulighed for masser af leg, der giver en aktiv og sjov polterabend for bruden/gommen to be.

Hos os, vil vi gerne give vores gæster en sjov og uforglemmelig dag, og der er derfor mange forskellige aktiviteter og sværhedsgrader at vælge mellem.

Parken har åben fra april, hvor vi er klar til at byde vores gæster velkommen til en helt ny sæson.

 

aktiv og sjov polterabend, ledreborg klatrebane
polterabend nær københavn, ledreborg klatrebane

Polterabend aktiviteter nær København

Vores klatrebane ligger i Lejre, ikke langt fra København, hvilket gør det hurtigt og nemt, hvis festen skal videre ind til byen efter stoppet på Ledreborg klatrebane. Inden da, skal vi nok sørge for at det bliver en sjov polterabend med mange aktiviteter. Hos Fly-High Til-Tops har vi en 400 meter lang svævebane, en forhindringsbane med forhindringer i 11 meters højde, samt en mindre bane i en højde, hvor alle kan være med. Egentlig har vi baner i en højde fra 1 til 40 meters højde, og det nyeste sikkerhedsudstyr, så vores gæster altid kan være sikker, der bliver klatret rundt i parken.

Skal den specielle dag også krydres med noget andet end klatring, så tilbyder vi også bueskydning på vores arealer, som kan fuldende en polterabend hos os.

Sikkerhed

Hver bane har en gennemgående sikkerhedswire, som man er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Alle er derfor sikrede og kan ikke gøre noget galt, da systemet sikrer, at man ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Det er forbudt at drikke alkohol før og under klatringen.

sikkerhed under polterabend hos ledreborg klatrebane
polterabend priser og bestilling hos ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her