Sjove aktiviteter for unge på Sjælland

Uanset om du skal arrangere en Blå Mandag eller står for udflugterne i ungdomsklubben eller bare har lyst til noget som er sjovt for de unge, så kan Ledreborg Klatrebane være svaret. Det er let at komme fra København til Lejre, tæt på Roskilde, hvor vores Klatrebane har til huse i trætoppene helt ude og oppe i skoven.

Med vores mange forskellige baner tilbyder vi flere forskellige kategorier af klatre-sjov, som for eksempel på vores blå bane som også kaldes Mama Mia!, hvor det handler om at skulle balancere på ”gynger” oppe i 6-10 meters højde.

Naturoplevelser i københavn, ledreborg klatrebane
naturoplevelser på sjælland, ledreborg klatrebane

Shake it!

Denne sjove aktivitet kan ryste en vennegruppe sammen, når de skal finde ud af hvordan man nemmest og bedst finder veje over broerne, uden at ryste for meget eller ”falde ned”.

Og bare rolig! Ingen falder ned. For selvom vi i Ledreborg har taget legen “at klatre i træer” til nye højder, op til 40 meters højde, så kan alle føle sig trygge, både de unge og deres forældre, da alle er fastspændte. Vores klatrebaner har både noget for de modige og for dem der virkelig er klar til at miste jordforbindelsen, og for de unge der godt vil stå lidt mere sikkert på benene.

Styr på sikkerheden

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at man er sikret og derfor ikke kan ikke gøre noget galt. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

naturoplevelser og sikkerhed, ledreborg klatrebane
priser og bestilling af naturoplevelser, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her