Sjove aktiviteter for voksne på Sjælland

Hvad kan være sjovere end at se det hele lidt fra oven? På Ledreborg Klatrebane kan du opleve skoven og træerne i helt op til 40 meters højde, og kan naturligvis også vælge mellem mange forskellige klatrebaner som er tættere på jorden, fra kun 1 meter. Med vores mange forskellige baner tilbyder vi flere forskellige kategorier af klatre-sjov, som for eksempel på vores blå bane som også kaldes Mama Mia!, hvor det handler om at skulle balancere på ”gynger” oppe i 6-10 meters højde. Det er både en god samarbejdsøvelse, eller tillidsøvelse, når kollegaerne eller vennegruppen skal nemmest og bedst over broerne, uden at ryste for meget eller ”falde ned”. Og først er fremmest er det sjovt!

Naturoplevelser i københavn, ledreborg klatrebane
naturoplevelser på sjælland, ledreborg klatrebane

Sus i maven og sved på panden

Fornem suset når du glider over svævebanen Fly-High Til-Tops som er en 400 meter lang svævebane i vores naturskønne omgivelser. Prøv en sjov forhindringsbane med forhindringer i op til 11 meters højde, eller leg på vores mindre bane i en højde, hvor alle kan være med.
Sikkerheden er naturligvis i top, vi har det nyeste sikkerhedsudstyr, så legen ikke ender galt.
Vi ses på Ledreborg klatrebane i Lejre, som ligger tæt på Roskilde og København!

Styr på sikkerheden

På hver bane er der en gennemgående sikkerhedswire, som dem, der klatrer, skal hægtes på med en karabin, der ikke kan åbnes. Det gør, at man er sikret og derfor ikke kan ikke gøre noget galt. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være voksne med til at sørge for, at børn overholder reglerne, men de behøver ikke selv at klatre. De voksne skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og dermed tage ansvar for, at sikkerhedsreglerne bliver fulgt. 

naturoplevelser og sikkerhed, ledreborg klatrebane
priser og bestilling af naturoplevelser, ledreborg klatrebane

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her