Skoleudflugt nær København

Et skolebesøg på Fly-High Til-Tops er en udfordrende og udbytterig læringsoplevelse ud over det sædvanlige. Kravene til at samarbejde og udfordringerne på vores klatrebaner vil skubbe elevernes motoriske og mentale grænser.

Med naturen som klasseværelse og trætoppene som møblement får de en unik oplevelse på egen hånd og i selskab med deres klassekammerater.

Skriv til os på ledreborg@til-tops.dk og hør mere om ideer til at benytte parken i følgende fag:

 • Science (Matematik, natur og teknik)
 • Idræt
 • Media
 • Klassens sammenhold
skolearrangement ledreborg klatrebane
skoleudflugt ledreborg klatrebane
Et skolearrangment der sætter fokus på individuelle og fælles mål for eleverne

Et skolebesøg hos Ledreborg Klatrepark kan bruges i forskellige faglige og tværfaglige sammenhænge, og som lærer kan du præge eleverne ved at sætte individuelle og fælles mål for dem. Nogle af eleverne har måske brug for at blive udfordret motorisk, hvor andre i højere grad har brug for indgå i tillidsfulde gruppesammenhænge og vise sit værd derigennem. Men det er vigtigt, at alle elever både har fokus på at arbejde selvstændigt med dem selv og at stå klar til at hjælpe hinanden i pressede situationer.

Hvis I ønsker yderligere information om Ledreborg Klatrepark så skriv til os på ledreborg@til-tops.dk

Sikkerheden er i top

Alle er sikrede hele vejen rundt. For hver bane er der en gennemgående sikkerheds wire, som man er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Man kan altså ikke komme til at gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert, og systemet sikrer at man ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Der skal være lærere med til at sørge for ro og orden. Lærene behøver ikke at klatre.

De voksne der er ude i parken med børnene, skal underskrive vores sikkerhedsregler på børnenes vegne. Dermed tager lærerne ansvar for, at sikkerhedsreglerne følges mens børnene er i vores park

skolearrangement sikkerhed ledreborg klatrebane
Priser for skoler/uddannelsesinstitutioner

Alle uddannelsesinstitutioner får tilbudt en special pris i hverdage med start mellem kl 10 og kl 16 udenfor skolernes ferier/fridage, DKK 175,-/person under 18 år, og DKK 225,- for lærer og  andre 18 år og over.

Prisen er betinget af at mindst 15 personer deltager.

Vi fakturerer på forhånd via EAN.

Bestilling
For bestilling bedes du kontakte os på følgende:
 • +45 21 17 37 43

 • ledreborg@til-tops.dk
Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:
 • Ønsket dato og tidspunkt
 • Antal personer, der skal klatre
 • Klassetrin, evt. Specialklasse
 • Skole – Navn og EAN
 • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Måske skal besøget indgå som en del af et Adventure eller Outdoor forløb i skolen. Giv os et ring og find ud af om vi kan hjælpe dig til at gøre skoledagen endnu mere spændende for dine elever.

Kontakt os her