Teambuilding i København

Udfordrende teambuilding tæt på Roskilde

Tag din virksomhed og medarbejdere med til en sjov dags teambuilding helt ude i skoven tæt på Roskilde. Hos Fly-High Til-Tops tilbyder vi teambuilding øvelser på vores klatrebane i Ledreborg. Det er teambuilding tæt på København, der gør det let for mange virksomheder at tage turen fra København og ud til os i Lejre.

Hos os er sikkerheden i top, og vi har det nyeste sikkerhedsudstyr. Det er altid helt sikkert at klatre på vores klatrebane, da vi under aktiviteterne sikre alle deltagerne ved at hægte dem på en sikkerhedswire med en karabin, der ikke kan åbnes. Det sikrer alle fra at falde ned.

teambuilding hos ledreborg klatrebane
teambuilding, samarbejde og tillid hos ledreborg klatrebane

Styrk samarbejde og tillid på arbejdspladsen med udendørs teambuilding hos Ledreborg Klatrebane

Styrk samarbejdet og tilliden på arbejdspladsen med udendørs teambuilding hos Ledreborg klatrebane, der med mange samarbejdsøvelser skaber en tættere relation til kollegaerne og cheferne på arbejdet. Med vores mange forskellige baner tilbyder vi teambuilding i flere forskellige kategorier, som for eksempel på vores blå bane (også kaldet Mama Mia), hvor det handler om at skulle balancere på ”gynger” oppe i 6-10 meters højde. Det er både en god samarbejdsøvelse, samt tillidsøvelse, når kollegaerne skal nemmest og bedst over broerne, uden at ryste for meget eller ”falde ned”.

Sikkerhed i top

Banerne har en gennemgående sikkerhedswire, som alle deltagere er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Derfor er alle sikrede og systemet sørger for, at man ikke falder ned. Du kan læse mere om vores sikkerhedssystem her

sikkerhed under teambuilding, klatring, ledreborg
teambuilding priser og bestilling, ledreborg klatring

Pris

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her