Teambuilding i København

Udfordrende teambuilding tæt på Roskilde

Tag din virksomhed og medarbejdere med til en sjov dags teambuilding helt ude i skoven tæt på Roskilde. Hos Fly-High Til-Tops tilbyder vi teambuilding øvelser på vores klatrebane i Ledreborg. Det er teambuilding tæt på København, der gør det let for mange virksomheder at tage turen fra København og ud til os i Lejre.

Hos os er sikkerheden i top, og vi har det nyeste sikkerhedsudstyr. Det er altid helt sikkert at klatre på vores klatrebane, da vi under aktiviteterne sikre alle deltagerne ved at hægte dem på en sikkerhedswire med en karabin, der ikke kan åbnes. Det sikrer alle fra at falde ned.

teambuilding hos ledreborg klatrebane
teambuilding, samarbejde og tillid hos ledreborg klatrebane

Styrk samarbejde og tillid på arbejdspladsen med udendørs teambuilding hos Ledreborg Klatrebane

Styrk samarbejdet og tilliden på arbejdspladsen med udendørs teambuilding hos Ledreborg klatrebane, der med mange samarbejdsøvelser skaber en tættere relation mellem medarbejderne.  Kombiner banerne med engagerende teambuilding i jordhøjde. Prøv for eksempel Trekanten (wire i 40 cm s højde, Romerbroen (byg en kæmpe bro sammen), eller reb øvelser på jorden. Der er noget for alle og vi tilpasser gerne aktiviteterne til jeres behov.

For mere information og tilbud, ring til Finn på 2361 5646.

Sikkerheden på banerne helt i top

Banerne har en gennemgående sikkerhedswire, som alle deltagere er hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Derfor er alle sikrede og systemet sørger for, at man ikke falder ned. Du kan læse mere om vores sikkerhedssystem her

sikkerhed under teambuilding, klatring, ledreborg
teambuilding priser og bestilling, ledreborg klatring

Pris

Bestilling

For bestilling af teambuilding bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 23 61 56 46

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer
  • Kontaktperson - Telefonnummer og email

Kontakt os her