Træklatring på Sjælland

Sving dig fra træ til træ, når du bruger en sjov og aktiv dag på Ledreborg klatrebane, der ligger i Lejre. Vi tilbyder alt lige fra en 400 meter lang svævebane med den smukkeste udsigt til den sjællandske natur, oppe mellem trækronerne, til en god omgang balancegang i flere meters højde.

Kom helt op blandt trætoppene, når du skal bevæge dig i 6-10 meters højde samtidig med, at du balancerer på gynger og prøver på at komme uden om forhindringer, der er placeret foran dig. Vi tilbyder også en bane, hvor trætoppene er lidt tættere på jorden, hvor man ikke kommer så højt til vejrs. 2,5 meter oppe i luften, men her kommer balancen virkelig på prøve, når træbjælkerne gynger og er sværere at holde i ro.

træklatring for alle, ledreborg klatrebane
trætop klatring i smuk natur, ledreborg klatrebane

Trætop klatring i smuk natur

Trætop klatring er sjovt og udfordrende, og hos os er der aldrig langt til et godt grin og et lille sug i maven, når man står og kigger udover den sjællandske natur.

Når det kommer til sikkerheden, er vores gæster altid 100 procent i sikre hænder ved os. På Ledreborg klatrebane har vi det nyeste sikkerhedsudstyr, der sikre at alle vores gæster får en sjov, sikker og uforglemmelig oplevelse.

Sikkerheden

Da hver bane har en gennemgående sikkerhedswire, som man bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes, er alle sikrede. Man kan derfor ikke gøre noget galt, da systemet sørger for, at man ikke falder ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem her. Børn skal følges med en voksen, som dog ikke selv behøver at klatre.

En voksen skal også underskrive sikkerhedsreglerne på børnenes vegne, og tage ansvar for, at børnene følger sikkerhedsreglerne. 

træklatring sikkerhed, ledreborg klatrebane
træklatring priser og bestilling, ledreborg

Pris

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her