Udendørs aktiviteter nær København

Ledreborg klatrebane tilbyder udendørs aktiviteter nær København, med en smuk natur som ramme. Klatrebanen er beliggende i Lejre, der nærmest ligger et stenkast fra København. Tag dine nærmeste med til en udfordrende dag med udendørsklatring på vores klatrebane, hvor vi har mange forskellige klatrebaner- med forskellige sværhedsgrader at vælge mellem.

Når I har fået nok af en hel dags klatring, så er der også mulighed for at prøve bueskydning, da vi også har bueskydningsbaner på vores anlæg.

undedørs aktiviteter nær københavn, klatring, ledreborg
udfordre dig selv, udendørs klatring hos ledreborg

Udfordre dig selv og dine nærmeste med udendørs klatring

Prøv at klatre op ad træstammer eller balancér hen over små træstykker, der er sat sammen med wire oppe i 10 meters højde. Hos Fly-High Til-Tops gør vi alt for at give vores gæster en udfordrende dag, når der skal prøves kræfter med udendørs klatring. Vi garanterer flere timers anderledes og udfordrende leg, når I er på besøg på Ledreborg klatrebane.

Og bare rolig, hos os er sikkerheden altid i top, så det er ikke muligt at falde ned fra de høje højder, da man altid er sikret med en karabin, der er fastsat til en sikkerhedswire.

Fokus på sikkerhed

Banerne har en gennemgående sikkerhedswire, som alle, der klatre, bliver hægtet på med en karabin, der ikke kan åbnes. Man er derfor sikret og kan ikke gøre noget galt, og systemet sørger for, at man ikke kan falde ned. Læs mere om vores sikkerhedssystem lige her. Børn skal være i selskab med en voksen, som kan sørge for, at der er ro og orden, men de behøver ikke selv at klatre.

En voksen skal også underskrive vores sikkerhedsregler på børnenes vegne, hvormed de tager ansvar for, at sikkerhedsreglerne overholdes. 

sikkerhed ved udendørs klatring, ledreborg klatrebane
priser og bestiling, udendørs klatring, ledreborg

Priser

Børn, 8-15 år: DKK 225,-

Voksne, 16 år+: DKK 290,-

Du kan betale med Dankort, Kreditkort og MobilePay på stedet.

Bestilling

For bestilling bedes du kontakte os på følgende:

  • +45 21 17 37 43

  • ledreborg@til-tops.dk

Ved bestilling bedes du angive følgende informationer:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer, der skal klatre
  • Kontaktperson – Telefonnummer og email

Kontakt os her